Installatiebedrijf Tiemens

uw partner in duurzaamheid

 

Waarom onderhoud & service voor uw CV-ketel en andere installaties?

Met onderhoud & service bent u verzekerd van optimaal comfort in uw woning. De periodieke onderhoudsbeurt houdt uw CV-ketel veilig en in topconditie.Mocht zich ondanks de goede zorgen door slijtage of veroudering toch een probleem voordoen, dan staan wij voor u klaar. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Onze deskundige servicemedewerker lost de storing snel en vakkundig voor u op.

Abonnementsvormen en tarieven

U heeft bij ons keuze uit vier verschillende abonnementsvormen. Hierdoor kunt u het abonnement kiezen dat het beste bij u past. Klik hier voor een uitgebreid overzicht van onze tarieven voor onderhoud & service.

Gratis CV-ketelcheck

Laat nu uw CV-ketel controleren! Zo voorkomt u dat u straks in de kou komt te zitten of zonder warmwater door een storing. En u stookt nog eens extra zuinig ook. Bovendien krijgt u een gratis CV-ketelcheck* als u nu een oderhoud & service abonnement afsluit.  Een gratis CV-ketelcheck is een eerste inspectiebeurt van maximaal een uur t.w.v. € 50,-. Een eventuele  saneringsbeurt  (overige tijd en benodigde onderdelen worden in rekening gebracht) kan indien noodzakelijk direct worden uitgevoerd. De actie geldt uitsluitend bij het aangaan van een abonnement in de periode van maart t/m november. Dit kan direct door het aanmeldformulier in te vullen of te bellen naar 0578 660360.

Vul bij het menu Aanmelden uw gegevens in (velden met * zijn verplicht) en klik vervolgens op ‘verstuur’. Wij nemen dan snel contact met u op.