Installatiebedrijf Tiemens

uw partner in duurzaamheid

Voor nieuwbouw maar ook voor het oplossen van problemen en reparaties met lood-, koper- en zinkwerken staat Tiemens Installatietechniek als erkend installatiebedrijf voor u klaar. Bel ons voor goed advies over regenwater afvoer. De door ons gebruikte materialen zijn uitsluitend van hoge kwaliteit. Duurzaamheid gegarandeerd! 

Voor het leveren en aanbrengen of onderhoud van zink- en koperen goten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen al uw zinkwerk op maat maken. Alle Rheinzink producten zijn vervaardigd van titaanzink, hetgeen voldoet aan de kwaliteitseisen welke worden gesteld aan “Quality zinc”.
Deze eisen hebben onder andere betrekking op de zuiverheid van de zinksamenstelling en garanderen een zinkproduct dat voldoet aan de strengste eisen. 

Toepassing

Zink wordt geleverd in diverse dikten en kan zowel worden geleverd in bladen als op rollen. Het wordt toegepast bij roeven- en felsdaken, deklijsten, afdekkappen, gevelbekleding en in goten.Wanneer er eindproducten op de markt zijngaat de voorkeur daarnaar uit boven zelf maken. Dat geldt voor goten, hulpstukken en hemelwaterbuizen. Alle zinkproducten van Rheinzink zijn vervaardigd volgens NEN normen en zijn KOMO gekeurd en derhalve voorzien een keuringscertificaat.